Arrangementer

Besøg De Hemmelige Helte den 21. november 2013
Der er noget for enhver smag, når en perlerække af vækstvirksomheder åbner dørene til et sjældent kig bag kulisserne. Mød erhvervslivets Hemmelige Helte og hør dem fortælle deres historie om at udvikle en international vækstsucces.

Oplev en international vækstsucces
Dagen byder på mange forskellige versioner af historien om at vokse sig stor både i Danmark og udlandet. Lad dig inspirere af passionen, kreativiteten og energien hos De Hemmelige Helte. Og få nye indspark med hjem til din forretning.

Vi ses den 21. november 2013 hos De Hemmelige Helte


Altiflex: Genial dansk idé revolutionerer byggemarkeder i ind- og udland

altiflex

Mød stifter af Altiflex, Lasse Ramskov, der har opfundet modulsystemet, og hør, hvordan man forvalter en spirende verdenssucces med stort potentiale

Rose Holm: Stålsat plan giver vækst i markedsposition, omsætning og ansatte

rose-holm

Udover at få indblik i en spændende væksthistorie, får du også en unik chance for at se de avancerede industrirobotter håndtere 4 meter lange stålbolte, som vejer helt op til 90 kg.

Wodschow: Verdens bedste røremaskine er dansk – og sælges i 70 lande

Wodschow-lille

Kom på besøg hos en succesrig dansk virksomhed og hør, hvordan man styrer eksport til markeder over hele verden – noget som for Wodschow blot er ”hverdag”.

Søris: Familiegård pakker 20.000 poser økologiske gulerødder om dagen

soris

Mød Jan Algreen, som først og fremmest er landmand i en værdibaseret familievirksomhed, men som nu også er blevet businessman

Jobindex: Sådan udfordrer du de store og bliver nummer 1 på markedet

jobindex

Vil du høre, hvordan man starter firma i et felt, hvor man er oppe mod konkurrenter, som er mange gange større og stærkere? Og hvordan man ender med at blive nr. 1 på markedet gennem selvfinansieret vækst? Så mød Kaare Danielsen, som i 1999 startede Jobindex.

Specialisterne: Hos Specialisterne er autisme en konkurrencefordel

specialisterne

Hør om baggrunden for missionen om at mennesker med autisme skal blive mødt som værdifulde samfundsborgere.

Hansens Is: Økologisk is efter gamle opskrifter både smager og sælger

hansens-is

Mød ejerne af Hansens Flødeis, som fortæller, hvad det kræver at producere is med hjertet. Is med økologiske og bæredygtige råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer og aromaer. Oplev, hvad der er specielt ved Hansens Flødeis i forhold til de store konkurrenter på markedet.

Den Blå Planet: Sådan skaber man et dansk akvarium i verdenseliten

den-blå-planet

Hvordan opfylder man ambitionen om at blive en internationalt anerkendt oplevelsesdestination? Hvad skal der til, for at tiltrække de 700.000 besøgende om året, der giver adgang til top 5 blandt de mest besøgte danske attraktioner?

Elitetryk: Vindermentalitet giver succes i en presset branche

elitetryk

Mød en virksomhed, der vil være kundernes foretrukne full-service trykleverandør og rådgiver. Hør også, hvordan medarbejderne arbejder efter fælles værdier som kundefokus, teamwork, passion og innovation - værdier, som alle aktiviteter bliver holdt op mod.

Select: Mød virksomheden bag verdens første intelligente fodbold

select-bold

Hvordan holder man sig blandt de bedste i verden på sit felt mod konkurrenter som Nike og Adidas? Det kan du få et spændende indblik i hos Select Sport, som er en af verdens førende producenter af håndsyede bolde

Kailow: Hvordan vækster den etablerede virksomhed?

kailow

 Hør tankerne bag Kailows vision om at skabe branchens mest alsidige og bæredygtige totalkoncept og få indblik i, hvordan Kailow visionært og med en simpel strategi driver virksomheden frem med traditionelle værdier som hårdt arbejde og godt købmandskab.

Linimatic: Stor succes med skarp strategi om at styrke kundernes unikke produkter

linimatic

Oplev en dansk virksomhed i vækst, og mød direktør Jacob Himmelstrup, som mener at nicheorientering er vigtig for danske virksomheder i fremtiden

Brdr. Jørgensen: Fokus på værdi for kunderne skaber udvikling og vækst

bdr-jorgensen

Du får opskriften på vækst i en familiedrevet virksomhed, som arbejder med langsigtede relationer til kunder, medarbejdere og leverandører.

Barslund: Førende entreprenørvirksomhed vil være endnu større

barslund

Kom og oplev en vækstvirksomhed med ambitioner om at blive meget større, så de kan være med i konkurrencen om de helt store opgaver. Hør, hvilke udfordringer der er for at nå målene - og hvorfor Barslund giver medarbejderne ansvar og udfordringer, som de ikke får andre steder.

Øllingegaard: Oplev en af Danmarks mest innovative økologiske virksomheder

ollingegaard

Få indblik i, hvordan man forsøger at skabe en bæredygtig produktion, der tager hensyn til miljø og naturen, noget Øllingegaard Mejeri er meget bevidste om – som de siger: Vores jord er kun til låns, så lad os passe godt på den.

Handicaporganisationernes Hus: Mød den danske bygherre bag verdens mest tilgængelige kontorhus

handicap

Oplev verdens mest tilgængelige kontorhus indefra. Mød Jesper Boesen, som fortæller om et byggeri, der danner skole for tilgængelighed i moderne kontorbyggeri. Han viser, hvordan det er muligt at bygge tilgængeligt, ligeværdigt og til en rimelig pris på én gang – og uden at gå på kompromis med design.

OLE LYNGGAARD: Fra dansk håndværksvirksomhed til internationalt brand

lynggaard

Oplev en succesfuld familievirksomhed indefra og hør, hvordan man forener godt håndværk med strategisk udvikling.

Bording Data: Innovativ it-virksomhed skaber vækst på et marked i hastig forandring

ernst.lykke.nielsen

Kom og oplev et it-udviklingshus i rivende udvikling. Hør, hvordan en virksomhed, der har eksisteret i 50 år, bevarer dynamikken og evnen til at skabe vækst på et marked i forandring. Hør, hvordan Bording Data arbejder proaktivt med omstilling og ideudvikling i tæt samarbejde med kunderne.

23: Dansk virksomhed har globalt potentiale med videowebsites

23video

Hør hvordan 23 Video arbejder online med personlig service til hele verden. I første omgang fokuserer de strategisk på det skandinaviske marked og har åbnet kontorer i Sverige og Norge - og sigter globalt i 2014.